Μια ακόμα σημαντική διεθνή διάκριση κατέκτησε η Ελλάδα τη φετινή χρονιά, στην ιδιαίτερα απαιτητική τουριστική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα του ελληνικού τουρισμού στη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της πανδημίας.
Συγκεκριμένα, η χώρα μας αναδείχθηκε «Αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας» («Favourite Cruise Destination») στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό Wave Awards, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα.
Τα Wave Awards απονέμονται κάθε χρόνο μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν το κοινό, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και εξειδικευμένοι συντάκτες στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Ο θεσμός διοργανώνεται από την εταιρεία Real Response Media, στην οποία ανήκουν τα περιοδικά «World of Cruising» και «Cruise Trade News», με τα οποία συνεργάζεται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματός της.
Το βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη. Στη φωτογραφία η κα Σκαρβέλη (στο μέσον) με την συντάκτρια του περιοδικού «World of Cruising», Vicky Mayer (αριστερά), και την παρουσιάστρια της βραδιάς, ηθοποιό Debra Stephenson.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments