Εκπαιδευτικό ταξίδι στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες Πέμπτη. Το διοργανώνει το τουριστικό γραφείο Silver Holidays του Στέφανου Χατζημανώλη και σ΄αυτό συμμετέχουν τουριστικοί πράκτορες από την Αθήνα και την Πάτρα.
Σκοπός του ταξιδιού είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την καινούργια ταξιδιωτική πρόταση του Silver Holidays για την Κωνσταντινούπολη, ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με τα κλασικά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε νέα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος, μουσεία, οπτικοακουστικά θεάματα 3d και 5d , ενυδρείο , καταφύγιο προστασίας αιλουροειδών, τον εντυπωσιακό πύργο της τηλεόρασης Camlica ύψους 369 μέτρων και άλλα τουριστικά αξιοθέατα, πάντα στην Ασιατική πλευρά της Πόλης. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ολοήμερη εκδρομή στην Προύσα!
Η αποστολή ταξίδεψε από την Αθήνα με πτήση της Pegasus για το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, και μένει στο πεντάστερο ξενοδοχείο Crown Plaza που βρίσκεται στο μεγάλο θεματικό πάρκο Viaport Marina Tuzla.
Το πολύ ιδιαίτερο αυτό εκπαιδευτικό ταξίδι διοργανώνει όπως προαναφέραμε το Silver holidays σε συνεργασία με το Viaport/Crown Plaza, τον Τουριστικό ακόλουθο της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα και τον Οργανισμό Τουρισμού της Κωνσταντινούπολης.
Το Silver holidays έχει δημιουργήσει αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα για την Κωνσταντινούπολη και οι τρεις επόμενες αναχωρήσεις για το ταξιδιωτικό κοινό είναι: 12-15 Μαρτίου και 22-25 Μαρτίου αεροπορικώς από την Αθήνα και 08-10 Μαρτίου οδικώς από Θεσσαλονίκη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments