Την ανεπανάληπτη εμπειρία της ανάβασης στον Μύτικα, την ψηλότερη κορυφή του μυθικού βουνού του Ολύμπου, είχε την ευκαιρία να ζήσει η Πολωνή ορειβάτης, συγγραφέας και δημοφιλής influencer, Monika Witkowska, κατά τη διάρκεια ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip) στην περιοχή που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η κα Witkowska και ο εξειδικευμένος δημοσιογράφος και επιμελητής βιβλίων για την ορειβασία, Adam Rowicki, που τη συνόδευε, περιηγήθηκαν ακόμα στα αξιοθέατα του Ολύμπου, στο Λιτόχωρο και στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, καθώς σκοπός του fam trip ήταν η προβολή στην πολωνική αγορά όχι μόνο του Ολύμπου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας.
Η κα Witkowska ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και μέχρι σήμερα έχει εκδώσει 11 βιβλία για τον ορειβατικό τουρισμό, ενώ παράλληλα δημοσιεύει θέματα ορειβασίας στην ιστοσελίδα της.
Στο ταξίδι της στην Ελλάδα συνέλεξε υλικό, πληροφορίες και φωτογραφίες για το νέο της βιβλίο, το οποίο θα περιέχει 10 σελίδες για τον Όλυμπο και θα εκδοθεί το 2025.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments