Αν και θα διοργανωθεί μόλις για δεύτερη φορά, το “Santorini Experience” αποτελεί ήδη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της άθλησης να λάβουν μέρος σε αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, στο πιο συναρπαστικό νησί του κόσμου.
H Ryanair, ο επίσημος αερομεταφορέας του “Santorini Experience”, ανακοίνωσε σήμερα πως προκειμένου να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση για το αθλητικό γεγονός, εντάσσει 5 επιπλέον πτήσεις στην σύνδεση Αθήνα-Σαντορίνη στις 4,6, 8, 11 και 13 Οκτωβρίου, με ναύλους από 19.99€. Οι θέσεις αυτές είναι διαθέσιμες προς κράτηση στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής (7 Αυγούστου), για πτήσεις μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου.
O Άκης Τσόλης, CEO της Active Media Group και διοργανωτής του “Santorini Experience” δήλωσε:
Το Santorini Experience έρχεται αυτόν τον Οκτώβριο για να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας, με τρέξιμο, κολύμβηση και εξερεύνηση του πιο όμορφου νησιού στον κόσμο. Η Ryanair φέρνει τον κόσμο κοντά στο μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία στο νησί όπως ποτέ πριν.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar