Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη συνδιοργάνωση του Street Mode Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά σε έναν από τους πιο αξιόλογους χώρους εκδηλώσεων, στην Αποθήκη Γ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Η Θεσσαλονίκη έζησε τρεις ημέρες γεμάτες συναυλίες, dj sets, επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning και bmx. Οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια και δράσεις για μικρά παιδιά, καθώς και πολλές εκπλήξεις έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην φετινή διοργάνωση.
Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου αναφερόμενη σε αυτή τη γιορτή νεολαίας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Κάθε χρόνο το Street Mode γίνεται και πιο επιτυχημένο. Φέτος πραγματικά απολαύσαμε μια δυναμική νεανική γιορτή και εντυπωσιαστήκαμε από τη συμμετοχή της νεολαίας της πόλης μας σε τόσες πολλές δημιουργικές και αθλητικές δράσεις.
Είναι σημαντικό ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εικόνα ενός σύγχρονου ζωντανού λιμανιού και προορισμού κρουαζιέρας. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει θέσει ως στόχο να στηρίξει τις σημαντικότερες διοργανώσεις που αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών στην Θεσσαλονίκη και ενισχύουν την εικόνα του προορισμού”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments