Το έργο, τους στόχους και το πεδίο δράσης του EMTTAAS (East Mediterranean Travel and Tourist Agencies Associatons Synergies), που βασίζεται στις συνέργειες μεταξύ των φορέων οργανωμένου τουρισμού της Ανατολικής Μεσογείου για την ενίσχυση των ταξιδιωτικών ροών στην ευρύτερη περιοχή, παρουσίασε το μέλος ΔΣ του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), Βασιλική Σκάγια κατά τη συμμετοχή της στην 6η Συνάντηση Κορυφής των Ενώσεων Τουριστικών Γραφείων (6ο Summit of Travel Agencies Associations) που διοργάνωσε η Ισπανική Συνομοσπονδία Ταξιδιωτικών Γραφείων (CEAV) στις 3-6 Νοεμβρίου στη Λεόν της Ισπανίας.
Η κ. Σκάγια, λαμβάνοντας μέρος στις συζητήσεις, στο Panel of Experiences με τίτλο «Time to Share», είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ενώπιον κορυφαίων εκπροσώπων του οργανωμένου τουρισμού από όλο τον κόσμο, τη δομή, τη φιλοσοφία και τη βάση στην οποία δραστηριοποιείται ο EMTTAAS στην Ανατολική Μεσόγειο ως πρότυπο διεθνών συνεργειών μεταξύ φορέων με στόχο την αναζωογόνηση της τουριστικής ζήτησης.
«Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυο συνεργειών, ουσιαστικά μια συνεργασία μεταξύ των τουριστικών φορέων των συμβεβλημένων χωρών προς όφελος του τουρισμού», είπε χαρακτηριστικά η κ. Σκάγια κατά την παρουσίαση του EMTTAAS.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments