Κείμενο: Χριστίνα Γκιζάρη

Δυο διαφορετικές περιοχές, όπως το ορεινό Λέχοβο και η παραθαλάσσια Αμμουλιανή (φώτο) ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάδειξη τους ως οικοτουριστικοί προορισμοί.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου, στον ορεινό οικισμό του όρους Βέρνο. Οι πρόεδροι των δύο πόλεων, Ευάγελλος Στεφανίδης του Λεχόβου και ο Κωνσταντίνος Τσακνής της Αμμουλιανής μαζί με τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Αμμουλιανής Νικήτα Μαρτυγάκη και τον Γενικό Διευθυντή της “Agrovision” Άγγελο Ζαμάνη συζήτησαν πάνω σε θέματα πολιτισμού και αγροδιατροφής.
Η «ανταλλαγή τουριστών», όπως αναφέρθηκε στην συζήτηση τους, αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα καθώς οι δύο πόλεις δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλά αντίθετα θα έχουν την δυνατότητα να προωθούν τους τουρίστες ανάλογα με την εποχή στην κατάλληλη πόλη.
Ωστόσο, το σχέδιο της ανάπτυξης τους δεν σταματάει εκεί διότι στοχεύουν και στην δημιουργία βάσεων υδροπλάνων. Με αυτόν τον τρόπο, οι τουρίστες θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν κοντά στο φυσικό περιβάλλον των περιοχών.
Η αρχή θα γίνει με την δημιουργία ιστοσελίδας, που θα φιλοξενείται από την κεντρική τουριστική σελίδα της Αμμουλιανής και θα προωθεί τις δράσεις και τις ομορφιές των δύο πλέον συνεργατών.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments