Στην τελική ευθεία μπαίνει η 87η ΔΕΘ, που στο τελευταίο της τριήμερο καλεί τον κόσμο να περιηγηθεί στα περίπτερά της, να γίνει κομμάτι της εμπειρίας της, αλλά και να ενισχύσει με την επίσκεψή του την πρωτοβουλία της ΔΕΘ-HELEXPO για στήριξη των πλημμυροπαθών και πυροπαθών σε Θεσσαλία και Έβρο αντίστοιχα.
Εννέα εκθεσιακές ενότητες, 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, Τιμώμενη Χώρα Βουλγαρία κι ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα δίνουν τον τόνο στην 87η ΔΕΘ.
Απόψε στις 21:30 στη σκηνή των Music Events Live ανεβαίνουν ο Κώστας Μακεδόνας –συμμετέχει και η Χριστιάνα Γαλιάτσου- και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Χθες από την ίδια σκηνή η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου (μαζί τους και ο Χάρης Μακρής) επιφύλασσαν στο κοινό ένα μελωδικό ταξίδι με τα τραγούδια τους.
Σήμερα στο περίπτερο της Τιμώμενης Χώρας Βουλγαρίας (13) από τις 17:00 έως τις 20:00 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα γκάιντας από παιδιά, δημοτικά τραγούδια, αλλά και παραστάσεις λαϊκών χορών.
Στις 18:00 πραγματοποιείται και η πρώτη επίδειξη μόδας του Thessfashion με γυναικεία και αντρικά ενδύματα και αξεσουάρ που διοργανώνει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 16.
Αύριο Σάββατο έρχεται η ώρα του 55ου ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνησή του στην Πλατεία Αριστοτέλους, ενώ την Κυριακή στις 18:00, στο ίδιο σημείο, ο τερματισμός και η απονομή κυπέλλων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments