Με το αισιόδοξο αυτό μήνυμα ολοκληρώθηκε η 24η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023», που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία και στην οποία ο Ε.Ο.Τ. συμμετείχε με καλαίσθητο εκθεσιακό περίπτερο.
Η θετική πορεία των αφίξεων αποτυπώθηκε, ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2023, κατά το οποίο σημειώθηκε -σύμφωνα με την Στατιστική Αρχή Κύπρου- αύξηση κατά ποσοστό 10% σε σχέση του 2019.
Επιπλέον οι μεγαλύτεροι Τ.Οs όπως οι Kinisis Travel και Xenos Travel εκτιμούν ότι οι κρατήσεις για το φετινό καλοκαίρι, κινούνται σε υψηλά επίπεδα και αναμένεται να αγγίξουν ή και να ξεπεράσουν τα αντίστοιχα του 2019.
Το περίπτερο του ΕΟΤ στην «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023», βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των 12.000 και πλέον επισκεπτών της Έκθεσης.
Ο ΕΟΤ συμμετείχε με πλήθος συνεκθετών και συγκεκριμένα:
• τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος, Ιονίων Νήσων, Νήσων Βορείου Αιγαίου, η Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, Ηπείρου,
• τους Δήμους Βόλου και Σαντορίνης και
• τον όμιλο ξενοδοχείων Grecotel Hotels & Resorts
Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους σημαντικότερους Tour Operators της Κύπρου, αεροπορικές εταιρίες και τον νέο υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου Κωνσταντίνο Κουμή.
Την 2η ημέρα της έκθεσης, 22 Απριλίου, παρατέθηκε δεξίωση στην Πρεσβευτική κατοικία, από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου, σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κύπρου, για το καλωσόρισμα των εξ Ελλάδος συμμετεχόντων στην έκθεση. Στην δεξίωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ταξιδιωτικής αγοράς Κύπρου, αεροπορικές εταιρίες και δημοσιογράφοι.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments