Μόλις χθες γράφαμε για τις τέσσερις τουριστικές εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε μόλις δέκα μέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μια ακατανόητη διάσπαση δυνάμεων και ενδιαφέροντος προφανώς λόγω αδυναμίας συνεννόησης και προγραμματισμού.
Όπως μας ενημερώνει ο ΕΟΤ, στο ίδιο διάστημα θα γίνει μια ακόμη, αυτή τη φορά στην Κοζάνη (φώτο). Πρόκειται για το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού με την ονομασία “Κερνάμε Ελλάδα” που θα πραγματοποιηθεί στην στην Κοζάνη από μεθαύριο Παρασκευή 11 με Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Γίνεται με την υποστήριξη του ΕΟΤ και την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Τις ίδιες μέρες θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η τουριστική έκθεση Philoxenia και στην Αθήνα η EXPO HOTEL.
Η εκδήλωση φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Κοίλα Κοζάνης με στόχο την ανάδειξη της περιοχής στο εξωτερικό, ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού εναλλακτικών διακοπών, με έμφαση στην γαστρονομία και τον οινικό τουρισμό.
Στο Φεστιβάλ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των γειτονικών χωρών (FYROM, Αλβανία), ξένοι δημοσιογράφοι από την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σερβία και τη Ρουμανία, αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες που καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κοινή προσπάθεια προσέλκυση επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments