Θα φουλάρει από κόσμο η Θεσσαλονίκη από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου. Αιτία η Agrotica, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων που κανονικά γίνεται Φεβρουάριο κάθε δυο χρόνια, αλλά φέτος αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο λόγω της πανδημίας και των περιορισμών.
Ήδη όλα τα ξενοδοχεία της πόλης έχουν ξεπουλήσει για αυτές τις μέρες καθώς στην έκθεση θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 48 χώρες.
Η φετινή διοργάνωση θα υποδεχθεί μεμονωμένους hosted buyers από 12 χώρες (Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Κύπρο, Αίγυπτο, Γεωργία, Ιορδανία, Λίβανο, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), ομαδικές επισκέψεις από Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία και δύο επιχειρηματικές αποστολές από το Ιρακινό Κουρδιστάν. Συγκεκριμένα, μία επιχειρηματική αποστολή από την περιοχή της Σουλεϊμανίγιας και μία επιχειρηματική αποστολή από το Ερμπίλ, συντονισμένη από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Ερμπίλ.
Στο εκθεσιακό σκέλος έρχεται φέτος να προστεθεί κι ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, όπου η επιστήμη και η τεχνολογία συναντούν τον πρωτογενή τομέα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments