Η πρώτη έκθεση Mediterranean Panorama διοργανώνεται στη Στοκχόλμη από την ελληνική εταιρεία North Events στις 17-19 Μαρτίου και αναμένεται να αποτελέσει την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στη Σουηδία αλλά και μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές στη Σκανδιναβική αγορά.
Η Mediterranean Panorama θα αναπτυχθεί σε χώρο 8.000 τ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στοκχόλμης Stockholmsmässan (φώτο), θα ενσωματώσει και θα μετεξελίξει την Grekland Panorama, την έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, που κατέγραψε μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία τρία χρόνια με περισσότερους από 11.000 επισκέπτες.
Η Mediterranean Panorama θα έχει ως κεντρικό πυλώνα την Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα θα προβάλλει δυναμικά σειρά όλων των τουριστικών προορισμών της Μεσογείου – μεταξύ των οποίων έχουν ήδη βεβαιώσει το ενδιαφέρον τους η Κροατία, η Μάλτα, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Τυνησία, το Ισραήλ και η Τουρκία, αλλά και όλοι οι προορισμοί της Μεσογείου οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί με τη φιλοσοφία της έκθεσης, όπως διοργανώνεται τα τελευταία έτη για την Ελλάδα. Αντίστοιχα η νέα έκθεση υποστηρίζεται δυναμικά από όλους τους μεγάλους Tour Operators της Σκανδιναβίας οι οποίοι θα συμμετέχουν με περίπτερα και πολλαπλές εκδηλώσεις και προσφορές για το κοινό.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments