Η φετινή 85η ΔΕΘ που ξεκινά το προσεχές Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, έχει και τουριστικό ενδιαφέρον. Παρούσα στην έκθεση θα είναι και η Πορτογαλία (περίπτερο 16 σταντ 22) και αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία να γνωρίσει το Βορειοελλαδίτικο κοινό τις τουριστικές ομορφιές και πλεονεκτήματα αυτής της όμορφης χώρας. Για το λόγο αυτό έχουν προετοιμαστεί διάφορα χάπενινγκ και διαγωνισμοί, με δώρο ένα συναρπαστικό ταξίδι για δυο άτομα στη Λισαβώνα.
Η Πορτογαλία είναι ένας προορισμός που έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μάλιστα η Λισαβώνα αποκαλείται η νέα Βαρκελώνη λόγω της ραγδαίας τουριστικής της ανάπτυξης. Οι υπέροχες πόλεις όπως η Λισαβώνα και το Πόρτο, η ιδιαίτερη γαστρονομία, τα ονομαστά κρασιά,, η ιστορική της κληρονομιά αλλά και οι σύγχρονες συνεδριακές και εκθεσιακές της υποδομές, προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.
Η τουριστική προώθηση της Πορτογαλίας στη φετινή ΔΕΘ γίνεται σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Kyklos Travel που εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται με επιτυχία στον συγκεκριμένο προορισμό, καθώς και το Silver Holidays που προωθεί τον προορισμό στη βορειοελλαδίτικη τουριστική αγορά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments