Το ΝΒΑ και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια για τα NBA Abu Dhabi Games 2022 θα διατεθούν προς πώληση αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 13:00 τοπική ώρα μέσω του NBAEvents.com/AbuDhabi. Στα NBA Abu Dhabi Games 2022 θα αναμετρηθούν οι Atlanta Hawks και οι πρωταθλητές ΝΒΑ για το 2021 Milwaukee Bucks, παίζοντας δυο preseason παιχνίδια στην Etihad Arena στο Yas Island του Άμπου Ντάμπι, την Πέμπτη 6 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 20:00 τοπική ώρα, σηματοδοτώντας τα πρώτα παιχνίδια της λίγκας στα Ηνωμένα Εθνικά Εμιράτα (UAE) και τον Αραβικό Κόλπο.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και από τις 30 Ιουνίου θα διατίθενται επίσης μέσω του NBAEvents.com/AbuDhabi ειδικά πακέτα εισιτηρίων που προσφέρουν premium πρόσβαση, εμπειρίες VIP, φιλοξενία και διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία.
Τα NBA Abu Dhabi Games 2022 αποτελούν μέρος μιας πρωτοποριακής πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του NBA και του DCT Abu Dhabi, μέσω της οποίας εγκαινιάστηκε και το πρώτο πρωτάθλημα μπάσκετ Jr. NBA Abu Dhabi League, ένα νεανικό πρωτάθλημα μπάσκετ για 450 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11-14 ετών από τοπικά σχολεία του Αμπού Ντάμπι. Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων για τους φανς με εμφανίσεις νυν και πρώην παικτών του NBA, μια σειρά από NBA FIT Clinics που προωθούν την υγεία και την ευεξία, καθώς και μια εκδήλωση επίδειξης του NBA 2K League στο Middle East Film & Comic Con.
Η συνεργασία προβλέπει επίσης ότι το DCT του Abu Dhabi, στο πλαίσιο του “Visit Abu Dhabi”, της πρωτοβουλίας τουριστικής προώθησης της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα είναι ο επίσημος συνεργάτης τουριστικού προορισμού του NBA στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ευρώπη και την Κίνα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments