Με δωρεάν δραστηριότητες και περπάτημα στην φύση ξεκινά τον πρώτο μήνα του έτους το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου. Στο «τιμόνι» έμπειροι ξεναγοί οδηγούν στην πολύχρωμη κυπριακή φύση, στην καρδιά χρωματιστών χωριών, σε λόφους με εξαιρετική θέα και παρθένα δάση.
Η επόμενη εξόρμηση στην αγκαλιά της Κυπριακής φύσης είναι το προσεχές Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο χωριό Λουβαράς (επαρχία Λεμεσού) και στο μονοπάτι «Κακομάλλης» που αποζημιώνει με την υπέροχη θέα που προσφέρει.
Στις 29 Ιανουαρίου προσφέρεται ξενάγηση στο Καλό Χωριό Ορεινής (επαρχία Λευκωσίας) και πεζοπορία στο μονοπάτι «Πικρόβρυση της Μερίκας» με τη μοναδική γεωλογία (μικρή δυσκολία).
Στις 5 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται ξενάγηση και πεζοπορία στο μονοπάτι «Κούρδαλι – Λημέρια» με περιήγηση στα ιστορικά λημέρια των αγωνιστών της ΕΟΚΑ (απαιτητική πεζοπορία).
Πληροφορίες αναλυτικές για κάθε διαδρομή και κράτηση θέσεων ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: https://heartlandoflegends.com/drastiriotites/?fbclid=IwAR3ZN2_nIEke-eKSaFCbNVfFO6sxrpM-YBW-pDwsRp9OsRIFEBPQXy2PFuo

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments