Το αφεντικό της Ryanair ο Michael O’Leary, τα έχει πάρει στο κρανίο. Από τότε που με μια κίνηση απίστευτης γενναιοδωρίας επέτρεψε στους επιβάτες να έχουν μαζί τους στην καμπίνα του αεροσκάφους και δεύτερη χειραποσκευή, άρχισαν τα προβλήματα. Οι περισσότεροι επιβάτες δεν κουβαλούν μια μικρή τσάντα και μια μικρή βαλίτσα αλλά δυο βαλίτσες στα όρια του επιτρεπτού. Μέσα στο αεροπλάνο επικρατεί ασφυξία και η εταιρεία αναγκάζεται να πάρει κάποιες χειραποσκευές και να τις φορτώσει στο αμπάρι του αεροπλάνου και μάλιστα χωρίς χρέωση για τους κατόχους τους.
Όπως διαμήνυσε ο κ. O’Leary η υπομονή του εξαντλήθηκε. Αν οι επιβάτες δεν συμμορφωθούν θα αλλάξει την πολιτική του και θα επιτρέπει μόνο μια αποσκευή μέσα στο αεροπλάνο. Προς το παρόν η εταιρεία κάνει καμπάνια (φώτο) λέγοντας ναι σε μια τσάντα και μια χειραποσκευή αλλά όχι σε δυο χειραποσκευές. Ωστόσο αν δει κάνεις τι συμβαίνει μέσα στα αεροπλάνα της Ryanair μάλλον η παράκληση δεν εισακούεται.
Αυτό που πραγματικά απασχολεί τη Ryanair είναι πως αυτή η κατάσταση καθυστερεί την αναχώρηση του αεροσκάφους, ο προγραμματισμός του οποίου λέει πως πρέπει να κάθεται στο αεροδρόμιο μεταξύ δυο πτήσεων, μόνο 25 λεπτά.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments