Μια Αμερικανίδα που δούλεψε κάποια χρόνια ως αεροσυνοδός, δημοσίευσε στην σελίδα της χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να μην κάνετε σε ένα ταξίδι σας με αεροπλάνο. Οι συμβούλευες αναδημοσιεύτηκαν στον Independent.
Αν και πολλές φορές έχουν δημοσιευτεί ανάλογες λίστες, αυτή είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα.
Διαβάστε την:
1. Αν έχετε εισιτήριο economy, μην κάθεστε σε κάθισμα της business class. Είναι δεδομένο πως θα νιώσετε αμήχανα όταν θα σας σηκώσουν (που θα σας σηκώσουν σίγουρα) οι αεροσυνοδοί μπροστά σε όλο τον κόσμο.
2. Μην πίνετε τσάι ή καφέ στο αεροπλάνο. H ίδια δηλώνει πως δεν θα έπινε ούτε το νερό (εκτός από το εμφιαλωμένο) αφού τα δοχεία όπου φυλάσσεται το νερό στις πτήσεις σπανίως καθαρίζονται.
3. Μην προσπαθήσετε να κάνετε σεξ στην τουαλέτα. Oι αεροσυνοδοί πάντα βλέπουν πότε δύο άτομα πάνε μαζί στην τουαλέτα.
4. Μην αφοδεύετε στην τουαλέτα ή τουλάχιστον όταν το κάνετε να κλείνετε την πόρτα όταν βγαίνετε, καθώς οι τουαλέτες είναι πολύ κοντά στην καμπίνα των αεροσυνοδών και μυρίζει αφόρητα.
5. Μην χρησιμοποιείτε την τουαλέτα την ώρα τη επιβίβασης. Δυσκολεύει πολύ τη δουλειά των αεροσυνοδών και της επιβίβασης.
6. Μην τρώτε τρόφιμα που έχουν ακουμπήσει στο τραπεζάκι της θέσης. Το τραπεζάκι είναι το σημείο που σπανίως καθαρίζεται συστηματικά από τα συνεργεία καθαρισμού.
7. Μην κάθεστε στις τελευταίες θέσεις αν φοβάστε τις αναταράξεις καθώς γίνονται πάντα περισσότερο αισθητές στο πίσω μέρος του αεροπλάνου

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments