Στην πολύχρονη ιστορία της, η Singapore Airlines (SIA) κατέκτησε πολλές πρωτιές στον αεροπορικό χώρο όπως η παραλαβή και χρήση του πρώτου γιγαντιαίου Airbus A-380, το 2007.
Τις προηγούμενες μέρες κατέγραψε μία ακόμη πρωτιά καθώς πραγματοποίησε πτήσεις όπου όλο το πλήρωμα είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.
Οι τρεις ξεχωριστές πτήσεις αναχώρησαν από τη Σιγκαπούρη με προορισμό την Τζακάρτα, την Μπανγκόκ και την Πνομ Πενχ. Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε ότι έχει ήδη εμβολιάσει το 90% των πληρωμάτων της.
Ωστόσο η Etihad, η αεροπορική εταιρεία του Άμπου Ντάμπι, αμφισβητεί αυτή την πρωτιά υποστηρίζοντας ότι έχει ήδη εμβολιάσει το 100% των πληρωμάτων της, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν έχουν λάβει και την δεύτερη δόση του εμβολίου.
Καθώς οι αεροπορικές εταιρείες ποντάρουν πολλά στην υγειονομική ασφάλεια για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου το αεροπορικό ταξίδι, επισπεύδουν τον εμβολιασμό των πληρωμάτων τους και τον διαφημίζουν ανάλογα…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments