Το Travel Festival της Qatar Airways, με προσφορές για ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με ένα διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού για δωρεάν Τυχερά Εισιτήρια.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς και που να ψάξετε για τα Τυχερά Εισιτήρια, αλλά και στοιχεία για το κυνήγι θησαυρού επισκεφτείτε το www.qatarairways.com/treasurehunt. Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Τυχερό Ειστήριο οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να μαντέψουν έναν προορισμό και τις σωστές ημερομηνίες ταξιδιού για τον προορισμό αυτό.

Από τις 29 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου, το Qatar Airways Travel Festival δίνει στους επιβάτες προσφορές που περιλαμβάνουν την κράτηση δύο εισιτήριων στην τιμή του ενός, εκπτώσεις που φτάνουν έως και 40% και δωρεάν ταξίδια για τα παιδιά, όλες διαθέσιμες για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 30 Ιουνίου 2017. Το Travel Festival περιλαμβάνει επίσης ειδικές τιμές για ξενοδοχεία και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτων.

Οι προσφορές του Travel Festival θα ισχύουν για εισιτήρια μετ’επιστροφής Οικονομικής και Διακεκριμένης Θέσης για περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways, συμπεριλαμβανομένων της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, της Ανατολικής Ασίας, της Ινδίας, των περιοχών του Ειρηνικού και της Αφρικής.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments