Η Qatar Airways κλείνει επτά χρόνια λειτουργίας στη Μελβούρνη και ανακοινώνει την προσθήκη του σούπερτζάμπο A-380 (φώτο) στο δρομολόγιο Ντόχα-Μελβούρνη από τις 30 Ιουνίου, ούτως ώστε να καλύψει την αυξανόμενη επιβατική κίνηση.
Το 517 θέσεων αεροσκάφος που θα αυξήσει την χωρητικότητα της εταιρείας για το συγκεκριμένο δρομολόγιο κατά 44% ημερησίως, εκτείνεται και στις τρεις κατηγορίες καμπίνας και περιλαμβάνει 8 θέσεις στην Πρώτη Θέση, 48 θέσεις στην Διακεκριμένη θέση και 461 θέσεις στην Οικονομική Θέση, ενώ προσφερει κορυφαίες ανέσεις και υπηρεσίες που κάνουν το Α380 να ξεχωρίζει από τα άλλα αεροσκάφη.

Για τους ταξιδιώτες που θέλουν να μετατρέψουν τη διέλευση τους από τη Ντόχα σε μια ταξιδιωτική εμπειρία, τους δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν της νέα βίζα 96 ωρών που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού του Κατάρ. Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν τις διάφορες επιλογές που έχει να προσφέρει η Ντόχα, όπως το παγκοσμίως γνωστό Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το Πολιτιστικό Χωριό Katara ή τα σαφάρι στην έρημο και οι κοσμοπολίτικες αποδράσεις στην πόλη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments