Πριν μερικές μέρες γράφαμε για το πόσο δύσκολο είναι πλέον το επάγγελμα της αεροσυνοδού, καθώς σχετική έρευνα της  IATA (Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Εταιρειών), έδειξε πως αυξάνονται οι επιθετικές συμπεριφορές επιβατών προς τα μέλη του πληρώματος. Καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν απίθανες περιπτώσεις. Δυστυχώς για τις αεροσυνοδούς άλλα και για τους άλλους συνεπιβάτες, δεν είναι μόνο οι επιθετικές αλλά και οι ζωώδεις συμπεριφορές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν κάποιοι άνθρωποι δικαίως αποκαλούνται έτσι.
Ενώ θεωρητικά η ανθρωπότητα προχωρά μπροστά όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν όλο και πιο εγωιστικές και αγενείς συμπεριφορές. Αυτές τις μεταφέρουν και μέσα στο αεροπλάνο σε έναν μικρο χώρο που θα πρέπει να συνυπάρξουν για κάποιες ώρες με άλλους συνεπιβάτες. Συμπεριφορές άθλιες, εγωιστικές, απρεπείς, περιφρονητικές.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλο και πιο συχνά καταλήγουν φωτογραφίες από αυτές τις άθλιες συμπεριφορές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι όντως η ανθρωπότητα προχωρά μπροστά ή κινείται ολοταχώς προς τα πίσω.
Δείτε για να καταλάβετε.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments