Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Hard Rock Café στην Αθήνα, η Discover the World παρουσίασε τη νέα συνεργασία της με το ρωσικό αερομεταφορέα Nordwind Airlines (N4). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και καλεσμένους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του ταξιδιωτικού χώρου.
Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Nordwind Airlines με έδρα τη Μόσχα και βάση στο διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο προσφέρει από τον Ιούνιο, εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς τις πόλεις Κρασνοντάρ και Μινεράλνυε Βόντι αντίστοιχα, με άμεση ανταπόκριση προς Μόσχα.
Η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει περαιτέρω τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 2022, προσθέτοντας στο δίκτυο της απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Αγίας Πετρούπολης.
«Η φετινή χρονιά, ήταν μια χρονιά αλλαγών για εμάς. Ξεκινήσαμε δρομολόγια σε αρκετούς νέους προορισμούς και παράλληλα πτήσεις προς την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Το εγχείρημα ήταν επιτυχημένο και ιδιαίτερα παραγωγικό και γι’ αυτό έχουμε μεγάλα σχέδια για την Ελλάδα το 2022, σκοπεύοντας να συνδέσουμε την Αγία Πετρούπολη με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης ερευνούμε την προοπτική σύνδεσης της Ελλάδας με το Καζάν δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να γνωρίσουν αυτή την πανέμορφη πόλη και άλλους προορισμούς στη Ρωσία» δήλωσε ο Anton Mattis, Αναπληρωτής Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής της .
Από την πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Ιωάννα Παπαδοπούλου τόνισε: H “ψήφος εμπιστοσύνης” της Nordwind Airlines στην αγορά της Αθήνας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Καλωσορίζουμε τη συνέχιση της δραστηριότητας της νέας αυτής εταιρείας κατά τη χειμερινή περίοδο, της ευχόμαστε μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά της Αθήνας και παραμένουμε δίπλα της για να συμβάλλουμε στα αναπτυξιακά της σχέδια».
Από το 2008, η Nordwind Airlines εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις και πτήσεις τσάρτερ σε περισσότερους από 200 προορισμούς, σε 75 πόλεις, σε 17 χώρες παγκοσμίως. Με στόλο 61 αεροσκαφών, η Nordwind Airlines είναι η 6η σε μέγεθος αεροπορική εταιρεία της Ρωσίας. Το 2019 μετέφερε περισσότερους από 7,5 εκ. επιβάτες.
Πρόσφατα, βραβεύτηκε με το βραβείο Skytrax World Airline Award στην κατηγορία «Best Carrier of Russia to Resort Destinations 2021».
Στη φωτογραφία από αριστερά, ο Γιάννης Νόβας, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Αερογραμμών, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Τζένη Βαλλιάνου, Αρμόδια Marketing Αερογραμμών, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο Κώστας Μοσχίδης, Sales Manager Greece, Discover the World, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο Anton Mattis, Αναπληρωτής Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής, Nordwind Airlines, η Olga Dubovik, Head of International Sales, Nordwind Airlines και ο Νίκος Φραντζεσκάκης, Deputy Managing Director, Discover the World

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments