Σε σημαντική αναβάθμιση στην ιστοσελίδα του προχώρησε το Thessaloniki Convention Bureau (TCB). Με βασικό μήνυμα «The unconventional way to a great convention», το νέο website του TCB με σύγχρονη προσέγγιση και ενδιαφέρον περιεχόμενο επανασχεδιάστηκε για να παρέχει, μεταξύ άλλων, στους δυνητικούς πελάτες του προορισμού την ευκαιρία να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών για την πόλη, τις γύρω περιοχές, το Thessaloniki Convention Bureau και τα μέλη του.
Η φρέσκια γραφιστική προσέγγιση συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εντυπωσιακό περιεχόμενο που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να εμπνευστεί και να σχεδιάσει το δικό του event και τις δικές του εμπειρίες στη Θεσσαλονίκη.
Ιδιαιτέρως αναπτύσσεται η ενότητα που αφορά στα μέλη του TCB και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός, ώστε να παρουσιαστούν οι συνεδριακές υπηρεσίες και υποδομές στους διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων που ενδιαφέρονται για τον προορισμό. Το website εκτός από τα νέα του προορισμού – που δίνουν μια πρόσφατη, επίκαιρη εικόνα της πόλης – φιλοξενεί πρωτότυπη αρθρογραφία, οπτικοακουστικό υλικό τουριστικής προβολής και ένα ολοκληρωμένο media kit για χρήση από κάθε ενδιαφερόμενο. Τέλος, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα, μέσω της ιστοσελίδας, να συνδεθεί στα Social Media (Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn) του Thessaloniki Convention Bureau.
Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τις παροχές που προσφέρει το γραφείο σε όσους πραγματοποιήσουν την εκδήλωση τους στην πόλη και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα μελών του Thessaloniki Convention Bureau και τις δυνατότητες που προσφέρονται.
H ιστοσελίδα του Thessaloniki Convention Bureau φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα δυναμικό εργαλείο προώθησης και προβολής της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών στην παγκόσμια MICE αγορά, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, ώστε ο προορισμός να βρεθεί ψηλά στη λίστα επιλογών των διοργανωτών συνεδρίων και εκδηλώσεων.
Σε σύνδεση με τη νέα ιστοσελίδα βρίσκεται και το ανανεωμένο newsletter του Thessaloniki Convention Bureau που θα απευθύνεται, στην αγγλική γλώσσα, σε παραλήπτες της διεθνούς συνεδριακής αγοράς.
Σύμφωνα με την Ελένη Σωτηρίου, Managing Director του Thessaloniki Convention Bureau «Tο Thessaloniki Convention Bureau χρησιμοποίησε όλο το προηγούμενο διάστημα που η δραστηριότητα με φυσική παρουσία ήταν μειωμένη, για να διερευνήσει και να υιοθετήσει νέες αναγνωρισμένες πρακτικές τοποθέτησης και προώθησης του προορισμού και να ανάπτυξη νέα ψηφιακά και διαδικτυακά εργαλεία που οδηγούν σε αποτελεσματικότερη προβολή του τουριστικού και συνεδριακού προϊόντος της Θεσσαλονίκης. Η νέα μας ιστοσελίδα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό και παρουσιάζει δυναμικά το χαρτοφυλάκιο των τουριστικών και συνεδριακών προϊόντων της περιοχής. Ενεργή και προσβάσιμη εδώ και λίγες ημέρες τυγχάνει πολύ θετικών σχολίων και μεγάλης επισκεψιμότητας η οποία αναμένουμε να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.»
Μπορείτε να επισκεφτείτε την νέα σελίδα του Thessaloniki Convention Bureau στον σύνδεσμο: www.thessalonikiconventionbureau.gr

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments