Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την παραλαβή του νέου αποκτήματος του στόλου της Lufthansa και πιο σύγχρονου αεροσκάφους μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο. Στις 19 Δεκεμβρίου, η Lufthansa θα παραλάβει το πρώτο Α350-900 του στόλου της και σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 21 του μηνός το εντυπωσιακό αεροσκάφος θα απογειωθεί χωρίς επιβάτες από την Τουλούζη προκειμένου να μεταφερθεί στο Μόναχο. Τις επόμενες ημέρες, το νέο Airbus A350-900 θα φιλοξενηθεί σε πολλά γερμανικά αεροδρόμια, στο πλαίσιο διενέργειας μιας σειράς εκπαιδευτικών πτήσεων και δοκιμαστικών προσγειώσεων και απογειώσεων που θα συνεχιστούν και μετά την περίοδο των εορτών.
Το A350-900 θα πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση μετ’ επιστροφής από το Μόναχο προς το Αμβούργο στις 9 Φεβρουαρίου 2017, μία μόλις ημέρα πριν την έναρξη των τακτικών πτήσεων του νέου αεροσκάφους που θα συνδέουν το Μόναχο με το Δελχί.
Οι επιβάτες αυτής της ξεχωριστής πτήσης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, ως οι πρώτοι ταξιδιώτες του πιο σύγχρονου αεροσκάφους μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο. Το Airbus A350-500 θα απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μονάχου στις 10:30 π.μ και θα προσγειωθεί στη Χανσεατική πόλη στις 12:00 το μεσημέρι. Οι επιβάτες θα επιστρέψουν από το Αμβούργο στο Μόναχο περίπου στις 17:00 την ίδια ημέρα. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 179 € και περιλαμβάνει: ένα ταξίδι μετ΄επιστροφής, φόρους και τέλη, καλωσόρισμα με πρωινό και αφρώδη οίνο πριν την απογείωση από το Μόναχο, συμμετοχή στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πύλη άφιξης στο αεροδρόμιο του Αμβούργου και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Επιπλέον, οι επιβάτες που θα κάνουν κράτηση πρώτοι θα απολαύσουν το προνόμιο να ταξιδέψουν στην Business Class ή στην Premium Econοmy Class με την ίδια τιμή εισιτηρίου (179 €). Κρατήσεις θέσεων για την πρώτη πτήση του Α350-900 μπορούν να γίνουν μέσα από την ιστοσελίδα της Lufthansa: LH.com/A350

Η Lufthansa έχει παραγγείλει συνολικά 25 αεροσκάφη τύπου A350-900, τα 10 εκ των οποίων θα σταθμεύουν στον κόμβο του Μονάχου, ενώ αναμένεται η τελική απόφαση για τη βάση των υπόλοιπων αεροσκαφών. Το Airbus A350-900 είναι το πιο σύγχρονο αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο και μια επένδυση στο μέλλον, δεδομένου ότι εκπέμπει 25% λιγότερους αέριους ρύπους συγκριτικά με παρόμοιους τύπους αεροσκαφών και παράγει σημαντικά χαμηλότερο θόρυβο κατά την απογείωση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments