Η Lufthansa και η νέα θυγατρική της, Eurowings Discover, ετοιμάζονται για το επόμενο καλοκαίρι προγραμματίζοντας πτήσεις σε πάνω από 160 προορισμούς μόνο στην Ευρώπη. Πολλές από αυτές τις πτήσεις είναι προς ελληνικούς προορισμούς.
Επίσης 25 ειδικές πτήσεις έχουν προγραμματιστεί από τη Φρανκφούρτη για την Ντόχα μεταφέροντας φιλάθλους για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ το Φθινόπωρο.
Ο αριθμός των ευρωπαϊκών δρομολογίων από τις βάσεις της Lufthansa σε Φρανκφούρτη και Μόναχο, θα φτάσει και πάλι σχεδόν στο επίπεδο του 2019 με περίπου 5.000 πτήσεις τη βδομάδα. Στην Ευρώπη, η Lufthansa προσφέρει έξι νέους προορισμούς διακοπών από το Μόναχο. Ένας από αυτούς είναι Καλαμάτα.
Η νέα θυγατρική της Lufthansa, η Eurowings Discover, θα ξεκινήσει πτήσεις επίσης από το Μόναχο. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων περιλαμβάνει 22 τουριστικούς προορισμούς μικρών και μεσαίων αποστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των Καναρίων Νήσων, προορισμών στην Τουρκία και δώδεκα ελληνικών νησιών. Νέοι προορισμοί την Ελλάδα είναι η Σάμος και η Σκιάθος.

Από τη Φρανκφούρτη…

Εκτός από τους 19 προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, η Eurowings Discover θα πετά από Φρανκφούρτη σε πολλούς προορισμούς μικρών και μεσαίων αποστάσεων, συμπεριλαμβανομένων εννέα ελληνικών νησιών.

Ειδικές πτήσεις φιλάθλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ

Η Lufthansa προγραμματίζει συνολικά 25 ειδικές πτήσεις φιλάθλων από τη Φρανκφούρτη στη Ντόχα (Κατάρ) μεταξύ 14 Νοεμβρίου 2022 και 19 Δεκεμβρίου 2022, με την ευκαιρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ. Θα είναι διαθέσιμες έως και πέντε πτήσεις την εβδομάδα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments