Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δήμου Ρόδου και εκπροσώπων της εταιρείας SKY express. Σε συνέχεια της άμεσης ανταπόκρισης της SKY express στην έκτακτη συνθήκη που προκλήθηκε από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές με την άμεση κινητοποίηση ενός μηχανισμού συνολικής υποστήριξης, η εταιρεία διαβεβαίωσε και διά ζώσης το Δήμο Ρόδου ότι, η SKY express παραμένει δίπλα στη Ρόδο και κατά το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Επιπλέον, η SKY express συνεχίζει να εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την προσφορά της στο νησί της Ρόδου με μελλοντικές ενέργειες και δράσεις με στόχο να αναβαθμιστεί και να επαναπροσδιορισθεί η εικόνα του ως τουριστικού προορισμού.
Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής της Ρόδου Θανάσης Βυρίνης, Αντιδήμαρ-χος Τουρισμού, Νεκτάριος Φλοσκάκης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, καθώς και ο Διονύσης Τσιλιγκίρης, Marketing Director του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά με τα στελέχη της SKY express Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο, Key Accounts Project Manager και Κλειώ Κούβελα, Head of Communications & Corporate Affairs, τους παρακάτω άξονες:
1. Μελλοντική δυνατότητα συνδεσιμότητας της Ρόδου με απευθείας πτήσεις σε επιπλέον προορισμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό
2. Συστηματική προώθηση δράσεων που εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα βιωσιμότητας και άμεση σύνδεσή τους με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Ρόδου
3. Διερεύνηση νέων ευκαιριών για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου του νησιού, ώστε η Ρόδος να αποτελεί πραγματικό προορισμό 365 ημερών.
Ήδη από τον προηγούμενο χειμώνα, η SKY express είχε προχωρήσει σε μία σειρά στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Στο πλαίσιο των συνεργασιών αυτών μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η SKY express συνδέει τη Ρόδο με 13 αεροδρόμια 8 ευρωπαϊκών χωρών (Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία). Ως εκ τούτου, θα έχει προσφέρει για το νησί της Ρόδου περισσότερες από 88.000 θέσεις σε Ευρωπαίους επισκέπτες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments