Κάθε χρόνο η KLM παρουσιάζει μια νέα Delftware μινιατούρα από κάποιο κτήριο της Ολλανδίας για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στις 7 Οκτωβρίου. Αυτή τη χρονιά είναι το θέατρο Tuschinski στο Άμστερνταμ.
Η νέα μινιατούρα αποκαλύφθηκε μόλις τρεις εβδομάδες πριν ο κινηματογράφος Tuschinski γιορτάσει τα εκατό του χρόνια. Αυτό το εκπληκτικό θέατρο άνοιξε στις 28 Οκτωβρίου του 1921 από τον Πολωνό μετανάστη Abraham Icek Tuschinski. Μαζί με τους Hermann Ehrlich και Hermann Gerschtanowitz, ο Tuschinksi είχε δημιουργήσει μια αυτοκρατορία κινηματογραφικών αιθουσών στο Ρότερνταμ μέχρι που ένα κομμάτι γης κοντά στο Munt στο Άμστερνταμ του τράβηξε την προσοχή.
Ο Abraham Tuschinski διοργάνωσε gala πρεμιέρες ταινιών στο Ρότερνταμ και το Άμστερνταμ, οι οποίες προσέλκυσαν μεγάλα διεθνή αστέρια της εποχής. Έφερε επίσης το κόκκινο χαλί στην Ολλανδία. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του κινηματογράφου, η εταιρεία Pathé, πραγματοποίησε εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης του κτηρίου, διατηρώντας πάντα την μοναδική ατμόσφαιρά του. Πρόσφατα, το Tuschinski ανακηρύχθηκε ως ο ομορφότερος κινηματογράφος στον κόσμο από την βρετανική έκδοση του Time Out Magazine.

Σχετικά με τις μινιατούρες της KLM…
H KLM προσφέρει τις Delftware μινιατούρες των κτηρίων που περιέχουν τζιν Bols Jenever στους επιβάτες της World Business Class στις διηπειρωτικές πτήσεις από το 1950. Οι μινιατούρες είναι αντίγραφα εμβληματικών κτηρίων στην Ολλανδία και αποτελούν περιζήτητα συλλεκτικά αντικείμενα. Από το 1994, ο αριθμός της κάθε νέας μινιατούρας ταυτίζεται με την ηλικία της KLM, η οποία προστίθεται στην συλλογή κάθε χρόνο κοντά στα γενέθλια της εταιρείας στις 7 Οκτωβρίου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments