Η Corendon Dutch Airlines, μια αεροπορική εταιρεία Τουρκικών συμφερόντων που εδρεύει στην Ολλανδία και πραγματοποιεί πτήσεις κυρίως προς προορισμούς διακοπών, αποφάσισε να δημιουργήσει μια ζώνη μέσα στα αεροσκάφη της, στην οποία δεν θα επιτρέπονται τα μικρά παιδιά παρά μόνο επιβάτες από 16 ετών και άνω.
Θα αφορά σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και η αρχή θα γίνει από τις 3 Νοέμβριου με την νέα πτήση της εταιρείας από το Άμστερνταμ για το Κουρασάο στην Καραϊβική.
Η ζώνη ενηλίκων θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους και θα διαχωρίζεται από το υπόλοιπο αεροσκάφος με τοίχο και κουρτίνες. Έτσι σύμφωνα με την εταιρεία θα δημιουργείται ένα ήσυχο περιβάλλον για μια πιο ήρεμη και χαλαρή πτήση, για τους επιβάτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να ξεκουραστούν.
Η αεροπορική εταιρεία επισημαίνει επίσης ότι οι γονείς που ταξιδεύουν στην πτήση με παιδιά θα είναι πιο χαλαροί, καθώς δεν θα ανησυχούν μήπως τα παιδιά τους ενοχλούν τους άλλους ταξιδιώτες.
Φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο καθώς η κράτηση μιας θέσης στον ζώνη ενηλίκων θα στοιχίζει από 45 έως 110 ευρώ πέραν της τιμής του εισιτηρίου.
Και στο παρελθόν είχαν εκφραστεί ανάλογες προθέσεις από άλλες αεροπορικές εταιρείες να δημιουργηθούν ανάλογες ζώνες στα αεροσκάφη τους, ωστόσο η Corendon Dutch Airlines είναι η πρώτη που το κάνει πράξη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments