“Τον Μάρτιο θα μπορούμε να κρίνουμε τι είναι αυτό που θα συμβεί το καλοκαίρι”. Την εκτίμηση αυτή έκανε ο Πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης σε σύντομη ομιλία του κατά την διαδικτυακή κοπή πίτας της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης που πραγματοποιήθηκε σήμερα. (λεπτομέρειες σε άλλη ανάρτηση)
«Αρχίζει να διαφαίνεται μια κάπως καλύτερη προοπτική, την οποία όλοι πρέπει να εκτιμήσουμε για να πάρουμε τις αποφάσεις μας» είπε ο Πρόεδρος της Aegean και συμπλήρωσε, “η εταιρεία προχωράει με το επενδυτικό της πρόγραμμα. Έχουμε προγραμματίσει φέτος, καιρού επιτρέποντος, πανδημίας, πρωτοκόλλων και λογικής, να αυξήσουμε σημαντικά το πορτφόλιο των προορισμών μας από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό που είχαμε ανακοινώσει στο τέλος του 2019 εδώ στη Θεσσαλονίκη (ΣΣ έξι νέους προορισμούς εξωτερικού) αλλά αναστείλαμε λόγω της πανδημίας, θα το επαναφέρουμε σε μεγάλο βαθμό από το Μάιο και μετά. Φυσικά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους εμβολιασμούς, με τα πρωτόκολλα μετακίνησης, το πιστοποιητικό εμβολιασμού και όλα αυτά που επηρεάζουν τα ταξίδια».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Βασιλάκης ανέφερε «Σε αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά συνέβη ένα ευχάριστο γεγονός για τη Θεσσαλονίκη. Με τις αρχές της Θεσσαλονίκης, τόσο με τη δημοτική αρχή όσο και με την Περιφέρεια, ξεκίνησαν καινούργιες προσπάθειες για συνεργασία μεταξύ πολλών φορέων, για να μαζέψουμε τις γνώσεις, το υλικό και τα χρήματα ώστε από κοινού να προβάλουμε την πόλη ως τουριστικό προορισμό. Οι κοινές προσπάθειες είναι πολύ σημαντικό ζήτημα ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης. Αυτό είναι μια κοινή αφετηρία την οποία δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments