Νέα Open Day διοργανώνει στην Ελλάδα η αεροπορική εταιρεία Emirates, αναζητώντας να προσλάβει αεροσυνοδούς (γυναίκες και άνδρες). Αυτή τη φορά θα γίνουν σε Λέσβο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Αθήνα.
Αναλυτικά θα γίνουν:
στις 25 Απριλίου, στις 9:00 π.μ., στο Hotel Elysion στη Λέσβο,
στις 27 Απριλίου στις 9:00 π.μ., στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη,
στις 29 Απριλίου, στις 9:00 π.μ., στο Corfu Holiday Palace στην Κέρκυρα,
στις 19 Μαΐου, στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.
Οι υποψήφιοι, μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή εδώ: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας.
Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με το βιογραφικό τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση emirates.com/careers.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής του Open Day. Αυτοί που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.
Στην Emirates εργάζονται αεροσυνοδοί από 160 διαφορετικές εθνικότητες. Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην πόλη του Ντουμπάι και σύμφωνα με την εταιρεία «απολαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια, όπως αφορολόγητο μισθό, δωρεάν διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία, δωρεάν μεταφορά προς και από την εργασία, εξαιρετική ιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments