Η Cyprus Airways σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, συμβαδίζοντας με τις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω COVID-19, διοργάνωσαν την Παρασκευή 19 Ιουνίου ένα live streaming event, με καλεσμένους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης, με αφορμή την επανεκκίνηση των πτήσεων της Cyprus Airways από Αθήνα προς Λάρνακα.
Συγκεκριμένα, η Cyprus Airways, μετά από 3 μήνες αναγκαστικής παύσης των εργασιών της, λόγω της απόφασης της Κυπριακής κυβέρνησης για κλείσιμο των αεροδρομίων της Κύπρου για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 στη χώρα, ξεκίνησε σταδιακά τις πτήσεις της στις 9 Ιουνίου, με πρώτο προορισμό την Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια του live streaming event, οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για το νέο αναθεωρημένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας καθώς επίσης και για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας που εφαρμόζονται από τη Cyprus Airways.
Αυτό το καλοκαίρι, η Cyprus Airways προγραμματίζει πτήσεις σε 5 αεροδρόμια στην Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο. Στην Ευρώπη, η Cyprus Airways προσγειώνεται σε δύο κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελβετία (Ζυρίχη και Γενεύη) και στη Μέση Ανατολή, ενώ θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στο Τελ Αβίβ (Ισραήλ).
Εκπρόσωποι της εταιρίας δήλωσαν πως η Cyprus Airways προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες συνθήκες, εφαρμόζοντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής σύμφωνα με τις συστάσεις της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). «Η προστασία των επιβατών και του πληρώματός μας, αλλά και γενικότερα η αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας, αποτελούν προτεραιότητά μας. Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι τα αεροσκάφη μας απολυμαίνονται μετά από κάθε πτήση, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβαίνοντες άνω των 2 ετών, τα μεσαία καθίσματα παραμένουν κενά όπου είναι δυνατό και υπάρχει περιορισμός επιβατών σε κάθε λεωφορείο κατά την επιβίβαση και αποβίβαση».

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments