Σε συνέχεια ενός συμπαγούς προγράμματος δοκιμαστικών πτήσεων, το A321neo με κινητήρες PurePower PW1100G-JM της Pratt & Whitney’s έλαβε κοινή πιστοποίηση τύπου από την European Aviation Safety Agency (EASA) και την Federal Aviation Administration (FAA) στις 15 Δεκεμβρίου 2016.
Το A321neo –το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας A320neo – ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα πρόγραμμα πιστοποίησης 350 ωρών πτήσης σε περισσότερες από 130 πτήσεις επιβεβαιώνοντας ότι πληρεί με επιτυχία όλα τα κριτήρια πλοϊμότητας. Οι δοκιμές επιβεβαίωσαν ακόμη ότι το αεροσκάφος επιτυγχάνει όλους τους στόχους απόδοσης που είχαν τεθεί σε κατανάλωση καυσίμων και εμβέλεια. Προσφέροντας σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη, όπως χαμηλότερο αποτύπωμα θορύβου, το αεροσκάφος επέδειξε εξαιρετικές επιδόσεις στις χαμηλές ταχύτητες για τους χρήστες του.
Η οικογένεια A320neo είναι η πιο επιτυχημένη σε πωλήσεις γραμμή παραγωγής αεροσκάφους μονού διαδρόμου στο κόσμο με περισσότερες από 4,800 παραγγελίες από 89 χώρες, κατέχοντας 60% μερίδιο αγοράς. Η ευρύτητα της καμπίνας επιβατών προσφέρει σε όλα τα μέλη της οικογένειας του A320neo τη δυνατότητα να προσφέρουν μια ασύγκριτη εμπειρία σε όλες τις θέσεις έχοντας και τα άνετα καθίσματα Airbus’ 18” ιντσών ακόμη και στην οικονομική θέση.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar