Γράφει ο Akis Dimarco

Δύο νέα θερινά δρομολόγια προσθέτει η Aegean στο δίκτυό της για φέτος το καλοκαίρι, συνδέοντας την Θεσσαλονίκη με την Βαρσοβία και την Μύκονο με το Λονδίνο.
Όπως δείχνει το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, οι πτήσεις για Βαρσοβία ξεκινάνε στις 20 Μαΐου και θα διενεργούνται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, στις παρακάτω ώρες:
-Πέμπτη, αναχώρηση στις 07:20 από Θεσσαλονίκη με άφιξη στην Βαρσοβία στις 08:40. Από Βαρσοβία αναχώρηση στις 09:25 και άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 12:35.
-Κυριακή, αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 14:40 με άφιξη στην Βαρσοβία στις 16:00. Στην επιστροφή από Βαρσοβία, αναχώρηση στις 16:45 και άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 19:55.
Η Aegean είναι η 4η κατά σειρά εταιρεία που θα εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βαρσοβία, καθώς θα πετάνε επίσης : η LOT, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, η Wizzair, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, η Ryanair κάθε Τρίτη και Σάββατο (στο αεροδρόμιο Modlin).
Παράλληλα, η Aegean ξεκινάει από 19 Ιουνίου απευθείας πτήσεις από Μύκονο για Λονδίνο Heathrow, οι οποίες θα εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Η Aegean θα αναχωρεί από το Νησί των Ανέμων στις 19:00 με άφιξη στο Heathrow στις 21:00, ενώ από Λονδίνο θα αναχωρεί στις 21:45 με άφιξη στην Μύκονο στις 03:20. Oι πτήσεις αυτές, έρχονται να προστεθούν στο καθημερινό δρομολόγιο της British Airways, η οποία κάποιες μέρες την εβδομάδα θα εκτελεί 2 ή και 3 καθημερινές πτήσεις.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments