Η Emirates Airline και η Etihad Airways υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας των δύο αεροπορικών και την παροχή πρόσθετων δρομολογίων στους επιβάτες που επισκέπτονται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ των δύο αερομεταφορέων των ΗΑΕ στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού στα ΗΑΕ και επιτρέπει στους επισκέπτες να επισκεφτούν περισσότερους από έναν προορισμούς με ένα ενιαίο εισιτήριο.
Αυτό το καλοκαίρι, οι επιβάτες των δύο αεροπορικών εταιρειών θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν με ένα ενιαίο εισιτήριο είτε προς το Ντουμπάι είτε προς το Άμπου Ντάμπι και να επωφεληθούν από τις απρόσκοπτες επιλογές επιστροφής μέσω των δύο αεροδρομίων. Επιπλέον, μέσω της νέας συμφωνίας οι επιβάτες που σχεδιάζουν να εξερευνήσουν τα ΗΑΕ έχουν τη δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για πτήσεις με ανταπόκριση για όλο τους το ταξίδι τους και εύκολο check-in αποσκευών.
Η συμφωνία προβλέπει σε πρώτο στάδιο ότι και οι δύο αεροπορικές θα επικεντρωθούν στην προσέλκυση επισκεπτών στα ΗΑΕ μέσω της ενίσχυση της εισερχόμενης κίνησης από επιλεγμένους προορισμούς στην Ευρώπη και την Κίνα. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν και να εξερευνήσουν περισσότερο το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι ή οποιοδήποτε άλλη πόλη των ΗΑΕ, εξοικονομώντας χρόνο, καθώς δεν απαιτείται πτήση προς τον αρχικό προορισμό τους μέσω του αεροδρομίου άφιξης. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στα ΗΑΕ θα έχουν επίσης την επιλογή πτήσεων μέσω εισιτηρίων «πολλαπλών προορισμών» (multi-city flights) και να ταξιδεύουν από μια πόλη προς προορισμούς που ανήκουν στα δίκτυα και των δύο αεροπορικών εταιρειών και η επιστροφή τους να γίνεται σε οποιοδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται είτε από την Emirates είτε από την Etihad.
Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Arabian Travel Market από τον Adnan Kazim, Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της Emirates, και τον Mohammad Al Bulooki, Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων της Etihad Airways.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments