Η Royal Jordanian , ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιορδανίας, τον τελευταίο καιρό εκπλήσσει καθώς αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τολμώντας να πάρει θέση ακόμη και σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας όπως για παράδειγμα οι εκλογές στην Γαλλία.

Όλες οι καμπάνιες της Royal Jordanian το τελευταίο διάστημα έχουν συγκεντρώσει πάνω από 600 εκατομμύρια views και σχόλια ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Οι περισσότερες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζονται από χιούμορ και ενίοτε διακωμώδηση κάποιων σοβαρών θεμάτων όπως η απόφαση των ΗΠΑ να απαγορεύεται στους επιβάτες από οκτώ μουσουλμανικές χώρες να πάρουν μαζί τους στην καμπίνα ηλεκτρονικές συσκευές πέρα από το κινητό τηλέφωνο.

Έτσι η Royal Jordanian ανέβασε έναν κατάλογο 12 πραγμάτων που μπορεί να κάνει ο επιβάτης σε μια πτήση 12 ωρών όπως να μιλήσει με το διπλανό του, να διαβάσει ένα βιβλίο ή να αναλύσει το νόημα της ζωής (φώτο).

Μια από τις τελευταίες ενέργειες της Royal Jordanian ήταν να δημιουργήσει ένα βίντεο κατά των διακρίσεων που συχνά συμβαίνουν σε πτήσεις κυρίως κατά των μουσουλμάνων επιβατών. “Μην φοβάσαι να πεις όχι στις διακρίσεις¨αναφέρει το κεντρικό μήνυμα του βίντεο.

Δείτε το: https: https://www.youtube.com/watch?v=-zg_cnIuTMI

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments