Η Croatia Airlines, το Συμβούλιο Τουρισμού του Zagreb και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, πραγματοποίησαν από κοινού παρουσίαση σε ελληνικές επιχειρήσεις (B2B) και τουριστικούς πράκτορες στην Αθήνα. Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Πρέσβης της Κροατίας στην Ελλάδα, Aleksandar Sunko και Αντιπροσωπεία της Πρεσβείας.
Η Croatia Airlines παρουσίασε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2023, στο πλαίσιο του οποίου ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας θα συνδέει την Αθήνα με τρεις προορισμούς, το Σπλιτ, το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ.
Η Croatia Airlines σχεδιάζει να ξεκινήσει δύο πτήσεις την εβδομάδα στη γραμμή Αθήνα-Ντουμπρόβνικ-Ζάγκρεμπ από τις 20 Απριλίου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή και από μέσα Μαΐου και κάθε Τρίτη.
Οι απευθείας εποχικές πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και του Σπλιτ θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου. Οι πτήσεις στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.
«Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι, στις 26 Μαρτίου, η Δημοκρατία της Κροατίας εντάχθηκε επίσης στο καθεστώς αεροπορικών ταξιδιών της ζώνης Σένγκεν, πράγμα που σημαίνει ότι οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας εκτελούνται πλέον χωρίς συνοριακό έλεγχο στα αεροδρόμια. Πιστεύω ότι τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας με πιο γρήγορο, ευκολότερο και πιο ευχάριστο τρόπο θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους ταξιδιώτες να επιλέξουν αεροπορικά ταξίδια τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στους συνεργάτες μας από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την υποστήριξή τους κατά τα πολλά χρόνια της επιχειρηματικής συνεργασίας μας», δήλωσε ο Slaven Žabo, Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος της Croatia Airlines.
Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε ξανά την Croatia Airlines στο αεροδρόμιό μας, προσφέροντας αυτή τη θερινή περίοδο στους επιβάτες μας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών υπέροχων προορισμών, του Σπλιτ, του Ντουμπρόβνικ και του Ζάγκρεμπ! Η Κροατική αγορά γνωρίζει και πάλι σημαντική ανάπτυξη και αύξηση επισκεπτών στην αγορά της Αθήνας. Ευχόμαστε λοιπόν γεμάτες και ασφαλείς πτήσεις στον αεροπορικό συνεργάτη μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στην υποστήριξη μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας για τα αναπτυξιακά σχέδιά του στην αγορά μας!»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments