Γράφει ο Akis Dimarco

Αν και η δραματική κατάσταση με τον κορωνοϊό χάλασε τα σχέδια των αεροπορικών εταιρειών να επεκτείνουν το πτητικό τους πρόγραμμα και μέσα στον χειμώνα, ειδικά για την British Airways θα ήταν πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια, εντούτοις υπάρχει μια μικρή αισιοδοξία ότι η κίνηση θα ανακάμψει μέσα στις γιορτές και πολλές οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα επανενωθούν για να γιορτάσουν μαζί. Έτσι οι εταιρείες British Airways, Swiss και SAS έχουν σχεδιάσει έκτακτες πτήσεις για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες στα συστήματα κρατήσεων. Η SAS βέβαια, κάθε χρόνο προσφέρει γιορτινές πτήσεις για Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη, αλλά φέτος περιορίζεται στη Στοκχόλμη.

Το πρόγραμμα των εταιρειών προβλέπει τα εξής:

-Βritish Airways: πτήσεις για Λονδίνο Heathrow από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 6 Ιανουαρίου, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
-Swiss: πτήσεις για Ζυρίχη στις 20, 23 Δεκεμβρίου και στις 3, 6 Ιανουαρίου
-SAS: πτήσεις για Στοκχόλμη στις 18,19, 26 Δεκεμβρίου και 2, 6, 9, 11 Ιανουαρίου
Παράλληλα και η Lufthansa, επαναφέρει τον Δεκέμβριο τις πτήσεις για Φραγκφούρτη και πυκνώνει τις συχνότητες για το διάστημα 18 Δεκεμβρίου-11 Ιανουαρίου, ενώ μετά τις γιορτές θεωρητικά θα συνεχίσει να πετάει, με βάση το χειμερινό της πρόγραμμα, 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή.
 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments