Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, η Αθήνα απέκτησε απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Βοστώνη. Το δρομολόγιο εκτελεί η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines. Η πρώτη πτήση αναχώρησε χθες Σάββατο από το αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης, στο οποίο πραγματοποιήθηκε γιορτή από την ελληνική ομογένεια. Παρών ήταν και ο Ελληνοαμερικανός μακροβιότερος κυβερνήτης της Μασαχουσέτης και πρώην υποψήφιος πρόεδρος, Μάικλ Δουκάκης.
Σε λίγη ώρα το αεροσκάφος της Delta θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Αθήνας για να επιστρέψει στη Βοστώνη. Το δρομολόγιο πραγματοποιείται από τρεις φορές την εβδομάδα, από Αθήνα κάθε Τετάρτη Παρασκευή και Κυριακή, με αεροσκάφη Airbus A330-300 που διαθέτει τέσσερις καμπίνες επιβατών συμπεριλαμβανομένων 34 Delta One Suites και 21 θέσεων Delta Premium Select.
Η πρώτη πτήση της Delta από τη Βοστώνη αλλά και η πτήση αναχώρησης από την Αθήνα προς Βοστώνη είχαν 100% πληρότητα. Οι επιβάτες απόλαυσαν μια εορταστική ατμόσφαιρα πριν από την πτήση τους, στην τελετή κοπής της τούρτας και της κορδέλας για την έναρξη των νέων δρομολογίων.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα εγκαίνια του δρομολογίου προς Βοστώνη αυτό το Σαββατοκύριακο κάτι που επίσης σηματοδοτεί μια χρονιά ρεκόρ στα δρομολόγια της Αθήνας», δήλωσε ο Nicolas Ferri, αντιπρόεδρος EMEAI της Delta. «Αυτή είναι μια στιγμή ορόσημο για εμάς και η πληρότητα των πτήσεών μας δείχνουν τη μεγάλη ζήτηση για ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι».

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments