Η Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα την διακοπή της συνεργασίας της από 1ης Ιουνίου της 250 υπαλλήλους στα γραφεία της στο Δουβλίνο, το Στάντστεντ (Λονδίνο), τη Μαδρίτη και το Βρότσλαβ, λόγω της σημαντικής μείωσης της κίνησης που αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου.
Η Ryanair, λειτούργησε λιγότερο από το 1% των κανονικών πτήσεων της τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο και αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι μόνο το 40% των κανονικών δρομολογίων της θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Για ολόκληρο το έτος, η Ryanair αναμένει να μεταφέρει λιγότερα από 100 εκατομμύρια επιβάτες, 35% λιγότερους από τον αρχικό της στόχο των 155+ εκατομμυρίων επιβατών.
Ο Διευθυντής της Ryanair, Darrell Hughes σε δήλωση του είπε πως είναι σε επαφές με τα συνδικάτα των πιλότων και του πληρωμάτων καμπίνας (αεροσυνοδοί), καθώς στόχος της εταιρείας είναι η περικοπή τριών χιλιάδων θέσεων εργασίας και η μείωση των μισθών κατά 20%.
Ο ίδιος καταγγέλλει τις κρατικές επιχορηγήσεις δισεκατομμυρίων σε ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες, που όπως υποστηρίζει νοθεύουν τον ανταγωνισμό.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments