Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν τις παραγγελίες τους για νέα αεροσκάφη, καθώς οι αεροπορικές μεταφορές βιώνουν την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία τους και οι αεροπορικές εταιρείες περιορίζουν τους στόλους τους.
Κάποιες μάλιστα δεν πήγαν καν να παραλάβουν τα καινούργια τους αεροσκάφη φέρνοντας τις εταιρείες κατασκευής στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Όχι όμως η Aegean. Όπως ανέφερε χθες σε ομιλία του στην γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ ο Προέδρος της εταιρείας, Ευτύχης Βασιλάκης «Συνεχίζουμε να παραλαμβάνουμε αεροπλάνα παρά την κρίση και να στηρίζουμε τις ανάγκες όσο το δυνατό περισσότερων περιοχών της χώρας, στη δύσκολη συγκυρία για να διασφαλίσουμε ένα ισχυρότερο προϊόν για το 2021 και το μέλλον. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η μελλοντική κεφαλαιοποίηση της θετικής εικόνας της χώρας. Χρέος μας η ανταπόκριση στις νέες ανάγκες επιβατών μας, η στήριξη του παραγωγικού μας πυρήνα και των εργαζομένων μας, για να μπορέσουμε όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να συμβάλουμε εκ νέου στην αναπτυξιακή δυναμική».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments