Γράφει ο Akis Dimarco

Τις απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Μπρατισλάβα και Εϊντχόβεν επαναφέρει η Ryanair αυξάνοντας τις απευθείας συνδέσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ήδη ξεκίνησαν οι πτήσεις για Μπρατισλάβα και εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 20:15 και 22:05 αντίστοιχα.
Η πρωτεύουσα της Σλοβακίας, με την χαρακτηριστική μπλε εκκλησία και την γέφυρα με το καφέ σε σχήμα UFO, αποτελεί έναν όμορφο και φθηνό προορισμό σύντομης απόδρασης στην Κ. Ευρώπη, απέχοντας μόλις 1 ώρα από Βιέννη και 2 ώρες από Πράγα.
Επίσης, από 27 Μαρτίου 2022 η Ryanair επαναφέρει τις πτήσεις για το Εϊντχόβεν, στην Ν.Ολλανδία, κάθε Πέμπτη στις 16:25 και Κυριακή στις 07:15. Παράλληλα, η εταιρεία ενισχύει τον φετινό χειμώνα τις πτήσεις για Ρώμη σε 5 την εβδομάδα και την άνοιξη τις πτήσεις για Νάπολη σε 3 την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους έλληνες επιβάτες να εξερευνήσουν περισσότερες μέρες την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας με το ιστορικό κέντρο, τους θησαυρούς της Πομπηίας και τον Βεζούβιο, τα ανάκτορα στην Καζέρτα, τα πανέμορφα χωριά Σορέντο και Αμάλφι αλλά και τα φημισμένα νησιά Κάπρι και Ίσκια.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments