Στις μέρες μας δεν μπορεί ένα ταξιδιωτικό πακέτο να θεωρείται πλήρες αν δεν περιλαμβάνει ταξιδιωτική ασφάλιση. Όχι μόνο την υποχρεωτική, δηλαδή την ασφάλιση αστικής ευθύνης, αλλά μια κανονική ταξιδιωτική ασφάλιση που θα βοηθήσει τον ταξιδιώτη σε ότι απρόοπτο του συμβεί ακόμη και πριν ξεκινήσει από το σπίτι του.
Και αυτό γιατί στις μέρες μας, οι πελάτες ενός τουριστικού γραφείου που επιλέγουν να ταξιδέψουν μαζί του με ένα ταξιδιωτικό πακέτο σε οποιονδήποτε προορισμό, θέλουν να αισθάνονται πάνω απ’ όλα ασφαλείς.
Γι΄αυτό τα ταξιδιωτικά γραφεία θα πρέπει να φροντίσουν να ενσωματώνουν σε ένα ταξιδιωτικό πακέτο και την ταξιδιωτική ασφάλιση. Το κόστος είναι ελάχιστο καθώς ξεκινά από τρία ευρώ το άτομο ανά ταξίδι, αλλά τα οφέλη πολλά και μεταξύ άλλων βελτιώνει θεαματικά τη φήμη του τουριστικού γραφείου.

Η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων…

Η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων, ειδικεύεται μεταξύ άλλων στην ταξιδιωτική ασφάλιση για περισσότερο από 25 χρόνια , διατηρώντας τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Με τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της ΑΝΑΞ, τα ταξιδιωτικά γραφεία και οι πελάτες τους έχουν το κεφάλι τους ήσυχο καθώς αισθάνονται ασφάλεια στο ταξίδι τους. Αν κάτι απρόοπτο συμβεί θα το ξεπεράσουν με τον πιο εύκολο τρόπο και θα έχουν την ΑΝΑΞ δίπλα τους να τους συμπαρασταθεί όπως το έκανε σε εκατοντάδες περιπτώσεις εδώ και δεκαετίες.

Τα τουριστικά γραφεία θα βρουν τις ταξιδιωτικές ασφάλειες της ΑΝΑΞ:
-Στο τηλεφωνικό κέντρο Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων 2316 477417 & mail : insurancetravel@anax.gr
– ή στα υποκαταστήματά της εταιρείας:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Μαρίνου Αντύπα 42 – Θέρμη

Τούμπα
Λαμπράκη 175 – Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ
Λυκούργου 2 και Κηφισίας – Χαλάνδρι

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δημοκρίτου 9

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments