Το ξενοδοχειακό marketing τμήμα της COCO-MAT οργανώνει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, τα δια ζώσης Road Show Business Events “Hospitality goes live ”Η βιωσιμότητα στον τουρισμό.» Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Μαρτίου στα Χανιά, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων «Neorio Moro» και το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Ηράκλειο, στο Oινοποιείο Λυραράκης και ώρα 11:00 με 14:00.
Στόχος είναι να προσφέρουν γνώσεις και νέες ιδέες στην αγορά, μέσω έμπειρων προσκεκλημένων ομιλητών και συνεργατών και να δώσουν τόνους αισιοδοξίας και αναδείξεως των τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και της Ελλάδας, ως ενός κορυφαίου τουριστικού προορισμού.
Οι εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται σε επιχειρηματίες του τουρισμού (ξενοδοχεία, boutique hotels, μικρά και μεγάλα καταλύματα, βίλλες, αρχιτέκτονες, designers, κ.α) αρχιτέκτονες, interior designers αλλά και άλλες ειδικότητες που θέλουν να μοιραστούν καινοτόμες σκέψεις και ιδέες, προσωπικές ιστορίες και επιτυχημένες πρακτικές στον χώρο της φιλοξενίας.
Έτσι δίνεται η δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή και να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες του κλάδου, αναπτύσσοντας νέες σχέσεις και ισχυροποιώντας τη θέση τους στην αγορά.
Για να παρακολουθήσετε από κοντά τις εκδηλώσεις συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, για την κράτηση θέσης στo Reserve your seat εδώ: https://coco-mat.us11.list-manage.com/subscribe?u=b7cb20aecd84dc061787c8298&id=daf0feb0e8&fbclid=IwAR0zX8PG5EG4ERVa-Tgi1tYX4AW3LdkPg1cMIHT5EojNKpb0Osw3ePUBUek

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments