Omorfa Taxidia – αποστολή
Καθώς το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Tzimas Ski Travel ειδικεύεται σε οργανωμένες εκδρομές προς το χειμερινό θέρετρο Μπάνσκο, διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο το πρώτο φθινοπωρινό εκπαιδευτικό ταξίδι στο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν στελέχη τουριστικών γραφείων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα με στόχο να γνωρίσουν τις παροχές των ξενοδοχείων με τα οποία συνεργάζεται το Tzimas Ski Travel, να χαλαρώσουν και φυσικά να διασκεδάσουν.
Tο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς κυρίως των βορειοελλαδιτών, αφού προσφέρει μια τεράστια γκάμα ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών, σε πολύ καλές τιμές και ένα εξαιρετικό χιονοδρομικό κέντρο για τους λάτρεις του σκι.
Από τις 18 Δεκεμβρίου και μέχρι τέλος Μαρτίου θα πραγματοποιούνται καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη για Μπάνσκο και αντίστροφα για την εξυπηρέτηση των σκιέρ. Η αναχώρηση θα γίνεται στις 06:00 και η επιστροφή από Μπάνσκο στις 15:30. Για τα Σαββατοκύριακα έχουν ετοιμαστεί διήμερα πακέτα ( μεταφορά, μία διανυκτέρευση με πρωινό σε ξενοδοχείο της επιλογής σας).
Την περίοδο των εορτών θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές ακόμη και με απογευματινές αναχωρήσεις για την εξυπηρέτηση όσων εργάζονται και δεν θέλουν να χάσουν την ημέρα τους, αλλά και ειδικά εορταστικά πακέτα.
Το Tzimas ski Travel έχει δικό του γραφείο και μόνιμο αντιπρόσωπο στο Μπάνσκο, για οποιαδήποτε ανάγκη και βοήθεια προκύψει στους πελάτες του, ενώ είναι διαθέσιμα και δύο (2) οχήματα επιφυλακής για ώρα ανάγκης. Επιπλέον στο στόλο προστέθηκε πρόσφατα και ένα όχημα VIP Mini Bus 24 θέσεων.
Η απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Μπάνσκο είναι τα 215 χλμ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments