Κείμενο – φωτογραφίες: Τασούλα Κυριακίδου

Ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό ταξίδι διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο Athos Hellas. Προορισμός το όμορφο νησί της Σαντορίνης. Οι συμμετέχοντες, περίπου είκοσι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, περιηγήθηκαν το νησί, για να γνωρίσουν τα συνεργαζόμενα καταλύματα καθώς και τις παραλίες, την κουζίνα του, τα τοπικά προϊόντα, αλλά πάνω απ’ όλα τη μοναδική Καλντέρα. Ένα καθηλωτικό γεωλογικό φαινόμενο, που έχει κάνει τη Σαντορίνη διάσημο προορισμό σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος τουριστών, Ελλήνων και ξένων.
Το ταξίδι άρχισε με επισκέψεις σε ορισμένα από τα συνεργαζόμενα καταλύματα και δείπνο δίπλα σε μία από τις πισίνες του τετράστερου ξενοδοχείου AFRODITE VENUS.

Η δεύτερη μέρα του εκπαιδευτικού ταξιδιού του Athos Hellas στη Σαντορίνη συνεχίστηκε με επισκέψεις σε περισσότερα καταλύματα, ελεύθερο χρόνο για εξοικείωση με το νησί και δείπνο στο μοναδικό φως του ηλιοβασιλέματος με θέα στην Καλντέρα, από το εστιατόριο του γαντζωμένου στα βράχια ξενοδοχείου Villas Andromeda.

Η παλέτα των καταλυμάτων στο νησί, με τα οποία συνεργάζεται το Athos Hellas είναι πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα ένα ταξίδι στο νησί να είναι προσιτό σε όλα τα βαλάντια. Ειδικότερα, η αποκλειστική συνεργασία της αεροπορικής εταιρείας Astra Airlines με το γραφείο, του δίνει μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό των πακέτων διακοπών προς τον συγκεκριμένο προορισμό, καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται όλα, χωρίς τον κίνδυνο για ακυρώσεις.

Την Κυριακή το ταξίδι ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο οινοποιείο Santowine, το οποίο αξίζει να επισκεφθεί κανείς, όχι μόνο για να γνωρίσει τους τοπικούς οίνους που παράγει, αλλά και για έναν καφέ ή γεύμα με θέα την Καλντέρα, που όσες φορές κι αν την απολαύσει κανείς, ποτέ δεν είναι αρκετές.

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους βασικούς καλοκαιρινούς προορισμούς του τουριστικού γραφείου Athos Hellas. Στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ολοκληρωμένων τουριστικών πακέτων που περιλαμβάνει απευθείας αεροπορική μετάβαση και διαμονή σε ξενοδοχείο που θα επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα για όλα τα γούστα και ολές τις οικονομικές δυνατότητες.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments