Ποια είναι η θέση στο αεροπλάνο που οι περισσότεροι θέλουν να αποφύγουν; Μα φυσικά η μεσαία. Μια έρευνα στις ΗΠΑ έδειξε πως πάνω από το 50% των ερωτηθέντων θα προτιμούσαν να μείνουν κολλημένοι στην κίνηση ή να πάνε στον οδοντίατρο παρά να καθίσουν στο μεσαίο κάθισμα για μια ολόκληρη πτήση.
Οι περισσότεροι νιώθουν άβολα να έχουν δεξιά και αριστερά τους σε απόσταση αναπνοής κάποιο άλλο άτομο, άλλοι φοβούνται πως ο διπλανός τους θα παρακολουθεί κάθε δραστηριότητα τους, ενώ σχεδόν όλοι νιώθουν πως έχουν λιγότερο διαθέσιμο χώρο.
Ωστόσο η αεροπορική εταιρεία Virgin Australia, βρήκε ένα τρόπο για να κάνει τη μεσαία θέση αν όχι πιο δημοφιλή τουλάχιστον λιγότερο αντιδημοφιλή. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Θα κληρώνει δώρα κατά τη διάρκεια των πτήσεων, μόνο για αυτούς που εθελοντικά επιλέγουν το μεσαίο κάθισμα. Στη λίστα των δώρων περιλαμβάνονται πλατινένιες κάρτες συχνών επιβατών, ένα εκατομμύριο μίλια, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για ταξίδια προς τις ΗΠΑ, κρουαζιέρες στην Καραϊβική, ακόμη και εισιτήρια για αγώνες ποδοσφαίρου..
Τα δώρα θα είναι συνολικής αξίας 147.000 ευρώ και θα κληρώνονται μέχρι τις 23 Απριλίου 2023. Οπότε όσοι μας διαβάζουν στην Αυστραλία ας έχουν το νου τους…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments