Από μεθαύριο Τετάρτη 26 Οκτωβρίου η Sky Express ξεκινά το νέο της δρομολόγιο συνδέοντας την Αθήνα με το αεροδρόμιο Malpensa του Mιλάνoυ. Το δρομολόγιο θα εκτελείτε πέντε φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή και Δευτέρα, πλην του πρώτου που θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη. Θα εκτελείτε με αεροσκάφος Airbus A-320neo.
Με την ένταξη του Μιλάνο στο δίκτυο εξωτερικού της, η SKY express καθιστά την Ιταλία ως την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία εξυπηρετεί δύο προορισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στην ίδια κατεύθυνση, η συχνότητα των δρομολογίων από/προς Ρώμη γίνεται πλέον καθημερινή.
Όπως αναφέρει ο Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY express: “Με την Ιταλία, πριν από έναν χρόνο, δημιουργήσαμε μία γέφυρα που ενισχύει συνολικά τον τουρισμό και την οικονομία. Απόφαση που δικαιώθηκε από τη δυναμική ανταπόκριση των επιβατών. Μένοντας πιστή στο όραμά της να πετάει κάθε χρόνο ψηλότερα, η SKY express ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην ιταλική αγορά, εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση Αθήνας – Μιλάνου και προσφέροντας πλέον στους ταξιδιώτες μια νέα, αξιόπιστη, “πράσινη” και συμφέρουσα επιλογή”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments