Η Χαλκιδική συμμετείχε στην «TTG Travel Experience 2022» τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Ιταλίας στο Ρίμινι, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.
Ο Διευθυντής του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής Γιώργος Μπρουτζάς και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΤΟΧ στην Ιταλία Ελένη Σαρηκώστα πραγματοποίησαν πλήθος Β2Β συναντήσεων με Τουριστικά Γραφεία, εκπροσώπους των αεροπορικών εταιριών της Aegean και της Sky Express και τουριστικών συντακτών.
Μετά την επιτυχία των εξαιρετικών δημοσιευμάτων το καλοκαίρι που μας πέρασε στα ΜΜΕ της Ιταλίας, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής ανανέωσε την συνεργασία του με το GIST (Σωματείο Δημοσιογράφων Ιταλικού Τουριστικού Τύπου) μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την πρόεδρο Dr. Sabrina Talarico.
Οι αφίξεις των Ιταλών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έως και τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι 109.306 ενώ για ολόκληρο το 2021 ήταν 110.600.
Η επισκεψιμότητα των Ιταλών τουριστών ανεβαίνει και σε αυτό συνέβαλαν καθοριστικά οι απ’ ευθείας πτήσεις της Aegean Airlines από τη Ρώμη και το Μιλάνο προς τη Θεσσαλονίκη.
Η απόφαση της εταιρίας να κρατήσει και το 2023 τις απευθείας συνδέσεις, η οποία αφενός έγινε μετά από την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για την περιοχή και αφετέρου μετά από τις συντονισμένες ενέργειες και πιέσεις του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής με εκπροσώπους της εταιρίας, θα δώσει νέα ώθηση στις αφίξεις.

Η στρατηγική μάρκετινγκ για τη Χαλκιδική από τον ΤΟΧ συνεχίζεται σε Ιταλία και Ελβετία για το 2022- 2023.

– Παρουσίαση και συμμετοχή στο PAESTUM – BORSA MEDITERRANEA DEL TURISMO ARCHEOLOGICO 27-30 Οκτωβρίου 2022,
– Συμμετοχή στην BIT MILANO BORSA DEL TURISMO INTERNAZIONALE 12-14 Φεβρουαρίου 2023,
WORK SHOP σε Ιταλικές και Ελβετικές πόλεις, FAM TRIPS & PRESS TRIPS.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments