Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Δυο εβδομάδες λειτουργίας συμπλήρωσε χθες το νέο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το τεσσάρων αστέρων Elisabeth Boutique Hotel. Βρίσκεται στην οδό Καθολικών 2 με οδό Τύπου γωνία, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποτελεί μέρος του Project Elisabeth, μιας μεγάλης επένδυσης του ομίλου Novalis Vita που περιλαμβάνει επίσης στο διπλανό κτίριο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων με 44 δωμάτια και μια κλινική σύγχρονης τραυματολογίας και αποκατάστασης με 21 δωμάτια, στο παλιό νοσοκομείο Άγιος Παύλος, το άλλοτε ‘’Γαλλικό Νοσοκομείο’’ επί της συμβολής των οδών Φράγκων 17 & Τύπου 4. Και τα δυο είναι υπό κατασκευή και η ολοκλήρωση τους θα αναβάθμιση συμπαντικά την περιοχή.
Όσον αφορά στο Elisabeth, πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, καθώς με το μοντέρνο ντιζάιν, τα εντυπωσιακά έπιπλα και φωτιστικά, τα ξεχωριστά διακοσμητικά στους τοίχους, τα μεγάλα παράθυρα που αφήνουν το φυσικό φως να πλημμυρίσει το χώρο, δύσκολα θα συγκρατήσουν ένα επιφώνημα θαυμασμού όταν περάσεις την πόρτα του. Καταφέρνει εύκολα να σε αποσπάσει από το δύσκολο αστικό περιβάλλον της πόλης και να σε βάλει σε ένα άλλο ήρεμο και χαλαρό.
Το Elisabeth Boutique Hotel όταν ολοκληρωθεί πλήρως, θα διαθέτει στους οκτώ ορόφους του 44 δωμάτια διαφόρων τύπων, ανάμεσα στα οποία και τη σουίτα Elisabeth που θα καταλαμβάνει όλο τον 8ο όροφο, στον οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο οι διαμένοντες σ’ αυτήν. Η σουίτα θα διαθέτει και penthouse με θέα στον έναστρο ουρανό. Τα δωμάτια είναι άνετα με φωτεινά χρώματα και διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια άνετη διαμονή.
Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το εξαιρετικό Akylina bar – restaurant για πρωινό και branch και οσονούπω και για αλά καρτ φαγητό που επιτελείτε ο σεφ Παναγιώτης Στυλιανόπουλος. Διαθέτει επίσης σπα και γυμναστήριο. Σε όλα έχουν πρόσβαση όχι μόνο οι πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και εξωτερικοί.
Το ξενοδοχείο διευθύνει η Μαρίνα Ζαουάχερ με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μπουτίκ ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η κα Ζαουάχερ (ελληνο-ιορδανικής καταγωγής) κάλεσε προχθές Πέμπτη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, προκειμένου να τους ξεναγήσει στο Elisabeth και να γνωρίσουν τις παροχές του. Παραβρέθηκε επίσης ο γενικός διευθυντής της μητρικής Novalis Vita Παναγιώτης Αλεξανδρίδης.
Στο εντυπωσιακό γεύμα που ακολούθησε, προσφώνηση του ο Πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης, συνεχάρη τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για την άψογη δουλειά τους που ανεβάζει το επίπεδο φιλοξενίας στην πόλη και διαβεβαίωσε πως τα τουριστικά γραφεία θα στηρίξουν το Elisabeth Boutique Hotel.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments