Με 25 χρόνια ιστορία στην διοργάνωση των σχολικών εκδρομών, για το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Herodotus Tours, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της δραστηριότητας του.
Σήμερα (Σάββατο), το Herodotus Tours διοργάνωσε την 1η ημερίδα σχολικού τουρισμού, προκειμένου να ενημερώσει εκπαιδευτικούς και συλλόγους γονέων για τις νέες του προτάσεις και καινοτομίες στον τομέα αυτό. Η εκδήλωση έγινε στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Nikopolis και σ’ αυτήν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι 176 σχολείων όλων των βαθμίδων, που εκπροσωπήθηκαν από περίπου 220 άτομα.
Ο ιδιοκτήτης του γραφείου Αργυρής Κορωναίος, ενημέρωσε του παρευρισκόμενους για τους προορισμούς που ειδικεύεται στις σχολικές εκδρομές και τις επενδύσεις που έκανε προκειμένου να εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με ξενοδοχεία στην Αθήνα, το Ηράκλειο, την Κέρκυρα, τα Γιάννενα, την Πράγα και τη Ρώμη.
Επίσης ανακοίνωσε την ημιδιατροφή σε όλα τα σχολικά προγράμματα του Herodotus, καθώς και προτάσεις για ολιγοήμερες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, που θα γίνονται εκτός σχολικού προγράμματος, με τη συνεργασία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Ακόμη ο κ. Κορωναίος έκανε αναλυτική παρουσίαση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δημιούργησε το Herodotus Tours για τις σχολικές εκδρομές, μέσα από την οποία απλοποιούνται οι χρονοβόρες διαδικασίες, εξαλείφονται πολλά διαδικαστικά προβλήματα και εξοικονομείτε πολύτιμος χρόνος και εργατοώρες. Μέσα από την πλατφόρμα θα γίνεται και η πληρωμή της σχολικής εκδρομής καθώς κάθε γονιός θα μπορεί να την πληρώνει και μάλιστα με 12 άτοκες δόσεις.
Τα στελέχη του σχολικού τμήματος του Herodotous Tours ενημέρωσαν επίσης για το τι ισχύει σχετικά με τις σχολικές εκδρομές, ενώ αναφέρθηκε επίσης το πρόβλημα με τις χαοτικές και ασαφής προκηρύξεις που εκδίδουν τα σχολεία, αντιγράφοντάς ουσιαστικά το ένα το άλλο, προκηρύξεις που δεν βοηθούν τη διαδικασία.
Ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που έδειξαν να τους αρέσει η νέα πλατφόρμα η οποία οσονούπω θα είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή και στα κινητά, ωστόσο τους ενθουσίασε  η δυνατότητα οι γονείς να πληρώνουν την εκδρομή σε άτοκες δόσεις και μάλιστα μέσα από την πλατφόρμα, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτούν τα γραφεία του Herodotus.
Ένα από τα σχολεία που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση έφυγε πιο χαρούμενο, καθώς μετά από κλήρωση κέρδισε μια τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα για 60 άτομα. Άλλα δυο σχολεία κέρδισαν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά τους.
Στο μεταξύ το Herodotus Toyrs μεγαλώνει καθώς οσονούπω μεταφέρει την οργάνωση και τις διοικητικές του υπηρεσίες του σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις το κτίριο Morris στην Πυλαία.
Όπως μας είπε ο Αργύρης Κορωναίος: «το Herodotus πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στην αγορά της Θεσσαλονίκης και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και από δω και πέρα. Ανακοινώσαμε σήμερα νέες καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που κάνουν πιο εύκολες τις διαδικασίες και αυξάνουν τις δυνατότητες του κόσμου να ταξιδέψει. Δεν θα είναι οι μόνες καθώς σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες, όχι μόνο σε σχέση με την τεχνολογία. Θα αφορούν στο εκδρομικό μας κομμάτι το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments